Відстеження замовлення
prom
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 1 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 2 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 3 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 4 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 5 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 6 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 7 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 8 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 9 - id-p324108602
  • Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 10 - id-p324108602
Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній - фото 1 - id-p324108602
Зроблено в Україні
Характеристики та опис

Бішофіт належить до протизапальних препаратів бальнеотерапії, які створені на основі природних речовин.

Різновид Бішофіт Профі:

  • паковання 1000 мл
  • паковання 500 мл

Фармакологічна дія Бішофіт — це природний мінерал, який складається з хлоридно-натрієво-магнієвого комплексу, також має у своєму складі бром, йод, залізо та інші елементи. Спосіб добування Бішофіту: буріння свердловин. Застосування Бішофіту допомагає зняти запалення та вгамувати больові відчуття у разі запальних захворювань хронічного характеру. Це підтверджується й позитивними відгуками про Бішофіт.

Мінерал Бішофіта — це унікальний концентрат природного магнію, який витягується з нижньої частини первісного океану. 

Попри те, що магній є важливим елементом, який має вирішальне значення для сотень фізіологічних процесів в організмі людини, багато як і раніше не знають про його роль для здоров'я й про його застосування. Більшість населення планети не споживає достатньої кількості магнію. Не дивно, що це сприяє несприятливим результатам для здоров'я, зокрема розвитку серцево-судинних захворювань, гіпертонії, цукрового діабету та головного болю. Крім того, магній відіграє важливу роль у рості кісток.

Однією з форм для доставляння магнію в організм людини та швидкого поглинання її клітинами, є застосування бішофіту зовнішнє (трансдермально). Для цього був розроблений Бішовіт Профі, одна чайна ложка якого містить приблизно 490 мг елементарного магнію.

Завдяки потужній комбінації магнію та біологічно активних мінералів і мікроелементів, крему та гелі з Бішофітом незамінний під час масажу; високоефектифн під час лікування псоріазу, екземи, дерматиту, акне та інших шкірних захворювань; відомий у косметичній сфере.

Для оздоровлення людям призначають розчин бішофіту, когда им ставят діагнози: ревматоїдний артрит (захворювання сполучної тканини з ураженням суглобів), деформувальний артроз (порушення структури кісткового хряща в суглобах), радикуліт (запалення корінця пучків волокон спинномозкових нервів), люмбалсія (сильні болі в попереку), інші запальні процеси нервово-м'язового та опорно-рухового апарату. Ще він рекомендується вживати хворим на неврити, а також у разі гліоліти, неврозів, травм периферичних нервів. Він показаний до застосування у разі гіпертонічної хвороби, атеросклерозу, захворювань периферичних судин.

Великий вміст хлориду магнію, робить його такий самий ефективний у разі: хронічної втоми, мігрені, безсоння, аритмії, у разі серцево-судинних захворювань, астми, стресу, остеопорозу, судом, діабету, токсикозу, показаний у разі високого кров'яного тиску, у разі карієсу, ожиріння, сексуальної дисфункції, у разі імунних порушень, у разі закрепів, у разі надмірної пітливості, у разі варикозу, хронічної депресії, натоптнів на ногах.

Сфера застосування: природний мінерал із відомою косметичною та профілактичною дією: стимулює тонус і життєдіяльність тканин. Використовується для розтирання, компресів, місцевих і загальних ванн.

Дія: зміцнює м'язові та сполучні тканини суглоба, активізує процеси обміну речовин. Великий вміст магнію, йоду, брому, заліза, цинку, марганцю, кремнію, срібла та селену покращує мікроциркуляцію крові та лімфи. Корисний у разі запалень у суглобових тканинах і набряках.

Метод застосування: легко втерти в шкіру та тепло укутати на 1-2 години. Компрес — розвести 1:1 гарячою водою (t розчину 35-40 °C), просочити тканину та нанести на тіло (суглоби, спину) під плівку та тепло укрити на 20-30 хвилин; місцеві ванночки для рук і ніг — 100 мл на 1 літр гарячої води, тривалість 15-20 хвилин.

Ingredients (INCI): bishofit, glycerin, allantoin, mentha piperita oil, eucalyptus oil, pine needle oil.

Заходи безпеки: в разі випадкового потрапляння препарату в очі потрібно промити їх проточною водою й у разі потреби звернутися до лікаря.

Різновид Бішофіт Профі:

  • паковання 1000 мл
  • паковання 500 мл

 

Асортимент продукції Бішофіт Mg+ ЕкоБіз:

  • Веномаг для вен, 100 мл

Сфера застосування: природний мінеральний гель із тонізувальною дією. Корисний у разі венозного розширення судин, капілярної сітки, важкості, набряків і втоми в ногах (ходьби на підборах, під час вагітності).

  • Бішофіт Гель, 75 мл

Спосіб застосування: для світло-, тепло-, магніто-процедур; розтирань у домашніх умовах.

  • Бішофіт П'ятковий Гель, 100 мл

Сфера застосування: у разі тріщин, натоптнів, грубих мозолів, «кісточок». Для пом'якшення та регенерації шкіри стоп. Корисний при шпорах п'яти.

Дія: пом'якшує, зволожує й живить шкіру стоп, підвищує її еластичність. Сприяє розсмоктуванню натоптнів і грубих мозолів. Відновлює мінеральний обмін у разі проявів подагри — «коточок».

  • Бішофіт Профі, 500 мл,  1000 мл

Сфера застосування: природний мінерал із відомою косметичною та профілактичною дією: стимулює тонус і життєдіяльність тканин. Використовується для розтирання, компресів, місцевих і загальних ванн.

  • Бішофіт Холодний, 100 мл

Сфера застосування: корисний у разі ударів м'яких тканин і розтягування зв'язок, «тунельного синдрому».

  • Бішофіт Гарячий 100 мл

Сфера застосування: природний мінеральний гель для розтирання в зоні спини та суглобів із зігрівальною дією.

  • Бішофіт Еліт, 90 мл, 250 мл

Сфера застосування: природний мінерал із відомою косметичною та профілактичною дією: стимулює тонус і життєдіяльність тканин. Використовується для розтирання, компресів, апаратних процедур.

  • Бішофіт Кристалічний концентрат, 1,350 л

Сфера застосування: для приготування бішофітних ванн у разі реабілітації: деформувального артрозу, артриту, остеохондрозу хребта, наслідків травм, невритів, невралгій, радикулітів, неврозів, вегетосудинної дистонії, порушення обміну речовин і сну. У комплексі загальнооздоровчих процедур.

  • Хвойний екстракт із мінералами та мікроелементами, 500 мл, 1 л

Сфера застосування: застосовують для прийняття ванн, як джерело флавоноїдів, вітамінів С, PP, групи B, магнію та важливих мікроелементів у разі обмінних порушень, погіршення загального самопочуття, зниження працездатності, у разі стресу та нездужань сну. Необхідний у комплексі загальних тонізувальних і загальнооздоровчих процедур.

  • Бішофіт для внутрішнього застосування (Детоксмаг, Бетікмаг, седамаг)

Об'єм: 100 мл (Detoxmag, Sedamag, Beticmag)

Сфера застосування: у разі хронічного атрофічного гастриту зі зниженою кислоутворною функцією шлунка в стадії нестійкої та стійкої ремісії; у разі хронічного неатрофічному гастрите з підвищеною та збереженою кислоутворючою функцією шлунка в стадії згасального загострення, нестійкої та стійкої ремісії; у разі хронічних захворювань жовчного міхура в стадії нестійкої та стійкої ремісії; у разі хронічного панкреатиту в стадії загасного загострення, нестійкої та стійкої ремісії; у разі хронічного коліту та синдрому подразненого кишківника з наявністю запорів у стадії згасального загострення, нестійкої та стійкої ремісії; у всіх інших випадках, зокрема у разі хронічного загострення пієлонефриту та сечокислом діатезу в стадії згасального загострення, нестійкої та стійкої ремісії, а також станів, що супроводжуються порушеннями адаптаційних реакцій.

Різновид Бішофіт Профі:

  • паковання 1000 мл
  • паковання 500 мл

 

Бішофіт Mg+ Екобіз Полтава

Магазин Екологія Одеса

Був online: Сьогодні
Магазин Екологiя Одеса
100% позитивних відгуків
12 років на Prom.ua
4000+ замовлень
Відгуки про продавця
  • Покупець
    16.04.2024
    Гарне обслуговування
    Актуальний опис
    Швидко зв'язались
    Швидко відправили
    Ввічливий продавець
    Актуальна ціна
    Товар був у наявності
  • Покупець
    24.12.2023
    Гарне обслуговування
    Актуальний опис
    Швидко зв'язались
    Швидко відправили
    Ввічливий продавець
    Актуальна ціна
    Товар був у наявності
  • Покупець
    01.04.2023
    Спасибо большое за посылку. 😊😊 Все пришло быстро!))Буду у вас заказывать еще..Всего вам хорошего 🤗
  • Покупець
    11.02.2023
    Дуже дякую, дуже швидко отримала замовлення!
  • Покупець
    05.01.2023
    Гарне обслуговування
    Швидко відправили
  • Покупець
    17.05.2024
    У цього відгука є лише зірочки, але від цього він не менш гарний.
  • Покупець
    17.05.2024
    Гарне обслуговування
    Актуальний опис
    Швидко зв'язались
    Швидко відправили
    Ввічливий продавець
    Актуальна ціна
    Товар був у наявності
  • Покупець
    16.05.2024
    Швидко відправили
    Актуальна ціна
    Товар був у наявності
  • Покупець
    14.05.2024
    Гарне обслуговування
    Актуальний опис
    Швидко зв'язались
    Швидко відправили
    Ввічливий продавець
    Актуальна ціна
    Товар був у наявності
  • Покупець
    14.05.2024
    Гарне обслуговування
    Актуальний опис
    Швидко зв'язались
    Швидко відправили
    Ввічливий продавець
    Актуальна ціна
    Товар був у наявності
Купують разом у цього продавця

Бішофіт ПРОФІ 1000 мл Стимулює тонус, живлення і зміцнення тканин, суглоби, м'язи, шкіра, магній

Готово до відправки
30+ купили
168 
  • Об`єм:
  • Сплачуй безпечно карткоюСплачуй безпечно карткою
Доставка
  • Іконка доставки
    Нова Пошта
    Дізнатися дату доставки в
Оплата та гарантії
  • Іконка оплати
    Безпечна оплата карткою
    Зображення для Безпечна оплата карткою
    Без переплат
    Prom гарантує безпеку
    Повернемо гроші при відмові від посилки
  • Іконка оплати
    Готівкою (самовивіз ОДЕСА з магазину Екологія)
  • Іконка оплати
    Безготівковий розрахунок (повна передоплата за товар на карту ПриватБанк, отримання товару на Новій пошті)
  • Іконка оплати
    Передоплата + післяплата! 100,00 грн відразу і далі - оплата при отриманні товару на Новій пошті
Схоже в інших продавців