Відстеження замовлення
prom
На жаль, цей товар недоступний. Переглянь товари від інших продавців
Кайтборд Airush 2021 Switch Progression V4 145 x 44 - фото 1 - id-p1462156741
Характеристики та опис
  • Основні атрибути
    • Стан
      Новий
    • Виробник
    • Вид товару
      Кайтборд
  • Розмір
    • Розмір
      145 x 44
Розмір - 145 x 44

РОЗМІРИ 135 x 40 см I 140 x 42 см I 145 x 44 см




• Міцна та зручна дошка для початківців

• Посилені вставки 2.0 ABS

• Гнучка конструкція в поєднанні з плоскою куліскою





Switch Progression перетворює найпопулярніший дизайн і конструкцію Switch на суперлегка та зручна дошка, яка ідеально підходить для початку та продовження навчання.
Це універсальна дошка для фрирайду початкового рівня з гнучкою і м'якою гнучкістю, яка в поєднанні з плоским рокером сприяє швидкому глісуванню та покращує роботу проти вітру.

Switch Progression має конструкцію Airush Multi-Zone Biotech з серцевиною з дерева півлівлії. Це багатошарова структура з натуральних матеріалів, що створює виріб однакової щільності. Progression має краї ABS, щоб ваша дошка залишалася міцною й могла впоратися з усіма етапами вашого навчання.



ДИЗАЙН AR GLASS:

- легка та міцна верхня дека
- трисмугове скловолокно, середня вага
- стійкі до подряпин нижні дошки В





НАБІР У КОМПЛЕКТІ ВМИКОВІ РУЧКА Finns І SUPREME MODEL ELEMENT AK колодки TEAL

 

AK BOOST FOOTSTRAPS

Простота, комфорт і довговічність — основні характеристики ременя Boost. Ремінці можна легко та швидко розстебнути завдяки застібці-липучці.
Ремінець має устілку подвійної щільності, яка сформована з м'якого матеріалу, що повторює форму вашої стопи, а твердіша підкладка поглинає удари під час жорстких приземлень.
Ремінець Boost Strap пропонує два варіанти розміру, які ідеально підходять як для найменших, так і для найбільших ніг.












 

MULTIZONE BIOTECH CORE Airush Multizone

Biotech Core виготовлений із деревини павлівні . Ця багатошарова конструкція такої ж щільності виготовлена з натуральних матеріалів. Наші сердечники відомі своєю міцністю, чуйністю і плинністю в поєднанні з універсальною комбінацією ламінатів залежно від вимог кожної моделі, забезпечуючи універсальність і довговічність.

















 

2.0 СИСТЕМА КРАЩЕННЯ ВСТАВКИ

Більше немає витягнутих або пошкоджених вставок після жорстких посадок. Встановлювані на всі дошки Airush, посилені ABS-вставки забезпечують максимальну довговічність, незалежно від того, чи плаваєте ви у взутті, чи з ременями.
















 

FREERIDE CONTINUOUS ROCKER

Орієнтований на фрирайд-странер забезпечує ідеальний баланс між контролем, легкістю глісування і плавністю поворотів для кращого плавання.













 

FMS FLEX RATING / 5.5

Airush був першим брендом, який представив шкалу FMS для визначення величини гнучкості наконечника. Замість тестів на «старі добрі відчуття», які можуть бути звабливими через жорсткість на всій довжині, FMS враховує довжину та прогин. Менший рейтинг означає м'якшу дошку (більше фрирайду), а вищий рейтинг означає більшу жорсткість, як у дошках для фристайлу.












 

 

Кайтборд Airush 2021 Switch Progression V4 145 x 44

Недоступний
від 19 480