Відстеження замовлення
prom
  • Трасошукач vLoc3-5000 - фото 1 - id-p1095716579
  • Трасошукач vLoc3-5000 - фото 2 - id-p1095716579
Трасошукач vLoc3-5000 - фото 1 - id-p1095716579
Характеристики та опис
    • Стан
      Новий

Трасошукач vLoc3-5000 привносить інноваційний елемент цифрової обробки сигналів, захоплення місця розташування й вибору широкосмугової частоти для пошуку прихованих утиліт. Дані, отримані внутрішнім GPS або зовнішнім GPS через Bluetooth, можуть бути завантажені для подальшого аналізу, використання з ГІС-системами або картками Google. Використовуйте безплатний застосунок для смартфона VM-MAP для створення карт у реальному часі з даними GPS і даними з локатора, як-от час, дата, глибина, поточна лінія та додавання користувацьких коментарів до кожного запису.

За допомогою двох комплектів екранованих тривимірних антен спотворення сигналу легко виявляється і виводиться на яскравому повноколірному дисплеї. Поряд із класичними екранами локації, локатор vLoc3-5000 пропонує нові перспективні екрани локації Vector Locate для повністю автоматичного обходу локації, поперечний графік, що показує як пікові, так і нульові значення, одночасно забезпечують негайне вимірювання спотворення сигналу, вигляд у плані, що показує відносну орієнтацію кабель під будь-яким кутом і новий графічний екран зонда зі стрілками напрямку, що ведуть до місця зонда, навіть коли він вертикальний.

Настроювана користувачем конфігурація vLoc3-5000 містить вісім пасивних режимів локації, режим пошуку несправностей, SD (що вказує напрямок вихідного струму), вимірювання сигналу Signal SelectTM у режимі реального часу, викликаний витіканням сигналу, спричинених ємнісним або індуктивним зв'язком з іншими утилітами, і діапазон настроюваних частот від 16 Гц до 200 кГц. Аудіо та механічні вібраційні сповіщення також можуть бути налаштовані користувачем, надаючи попередження для малої глибини, перевантаження, повітряних кабелів і надмірного розгойдування. Варіанти plug-in-play для приймача містять додатковий модуль Bluetooth, який можна використовувати з зовнішніми пристроями GPS і ніжку EMS для пошуку прихованих маркерів.

 

Був online: 05.05
TOB "ВЕРТЕКС УКРАЇНА"
Рейтинг ще не сформовано
5 років на Prom.ua
Відгуки про продавця
Про цього продавця поки що немає відгуків.
Купують разом у цього продавця

Трасошукач vLoc3-5000

Під замовлення. Відправка з 04.06.2024
Ціну уточнюйте
Доставка
  • Іконка доставки
    Нова Пошта
Оплата та гарантії
  • Іконка оплати
    Післяплата
    Нова Пошта