Отслеживание заказа
prom
К сожалению, этот товар недоступен. Просмотри товары от других продавцов
Удобрение Плантатор 5.15.45 1 кг - фото 1 - id-p1453040781
Зроблено в Україні
Характеристики и описание
    • Производитель
    • Страна производитель
      Украина
    • Назначение
      Для рассады
    • Вид удобрения
      Сульфат меди

Препарат для позакореневого підживлення PLANTATOR (5:15:45)

Опис: комплексне мінеральне добриво Плантатор із високим вмістом калію.

Склад: містить 45% калію, 15% фосфору та 5% азоту, а також мікроелементи, амінокислоти, вітаміни, фітогормони та прилипач.

Сфера застосування: купити комплексне добриво даної марки необхідно для позакореневих підживлень усіх с/г культур для усунення дефіциту калію. Найбільш затребуваний у північних регіонах України (де міститься мало калію у ґрунті), а також при вирощуванні овочевих, плодових та ягідних культур.

Норма витрат: 1-2 кг/га.

Сумісність: Сумісний із ЗЗР, мінеральними та мікродобривами.

Ефективність: Особливо ефективний на калієфільних польових культурах (соняшник, ріпак тощо). Переважання калію посилює інтенсивність накопичення цукрів у плодах та сприяє їхньому дозріванню.

Переваги: препарат містить у своєму складі велику кількість калію, комплекс поживних елементів, а також амінокислоти, фітогормони вітаміни та прилипач. Добриво є одним із найефективніших, до того ж для нього характерною економною витратою, тому на комплексне добриво ціна відповідає його ефективності.

Примітка: Через наявність у складі прилипача препарат позиціонується, як призначений для позакореневого застосування. Тим не менш, є численні приклади отримання дуже великих добавок урожаю овочевих, ягідних та багаторічних культур завдяки внесенню цього препарату через фертигацію. Норма внесення при кореневих підживленнях 4-5 кг/га, у закритому ґрунті 1-2 кг/1т води.

Технології підживлення

технологія підживлення цибулі

Удобрение Плантатор 5.15.45 1 кг

Код: 3901123
Недоступен
240 
Похожее у других продавцов